Полісол™ -продукт здорового способу життя

Полісол™ 430мл 550г

11286
62₴
На складі
1
Деталі товару
Бренд: ПОЛІСОЛ™
Уникальный код: 4820156440286
Ед. изм. в товаре: банка 430мл 550г
Цена за ед. изм. товара: відповідно до обраного смаку та кількості всього замовлення
Полісол ™ - це вітамінно-мінеральний комплекс, що містить 18 амінокислот призначений для застосування всією сім'єю.
Полісол™ - це стовідсотково натуральний полісолодовий екстракт, що увібрав в себе всю цілющу силу і енергію пророслих зерен ячменю, кукурудзи, вівса і пшениці.

На сегодня відомі 13 вітамінів, и 9 з них (С, Е, В1, В2, В5, В6, В12, РР, Н) містяться в ПОЛІСОЛі, який багатий своїм мінеральним складом (это Ca, Mg, К, P, Na, Zn, Fe, Cu), а також містить у своєму складі 18 амінокислот, в т.ч. 8 незамінних, тобто тих які не виробляються організмом самостійно. Амінокислоти відповідальні за відновлення пошкоджених тканин, за м'язову енергію, за зниження цукру в крові, за переробку жирів, за білковий обмін, стимулюють виділення гормону росту, беруть участь в синтезі гемоглобіну, покращують пам'ять і здатність до навчання, беруть участь у синтезі імуноглобулінів і антитіл, гормонів і ферментів, формуванні колагену.

Пророслі зерна екстракту Полісол™ складаються з наймолодших клітин, непошкоджених під час дозрівання внаслідок генетично закладеного в кожен організм процесу старіння. Ці клітини мають властивості біогенності, тобто вони не тільки біоактивні, а й живі, тому можуть віддавати організму свою життєву енергію.

Інші важливі харчові продукти, такі, як фрукти, овочі, є тільки біоактивними. Вони теж багаті вітамінами, мікроелементами і амінокислотами, але не мають енергії пробудження нового життя.

Включення ПОЛІСОЛ в раціон харчування - запорука зміцнення імунної системи кожного члена сім'ї, джерело сили і енергії.

Збережіть цей продукт на потім