Використовується у виробництві темного хліба як замінник карамельного солоду
На складі
1
Деталі товару
Уникальный код:ККС
ТУ У 15.8-32671885-001:2011
СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерензлакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.
Ячмінно-солодовий екстракт №6 – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Використовується в кондитерській (шоколадні кондитерські вироби, заміна какао-порошку, житні та житньо-пшеничні сорти хліба.), хлібопекарській, пивоварній промисловості для виробництва темних сортів пива.
Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода
Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту Колір темно-коричневий Смак та запах кисло-солодкий, солодовий, з гіркотою. Присутній запах житнього хліба
ЯЧМЕННО-СОЛОДОВЫЙ ЭКСТРАКТ
ЯСЭ-6
Назначение
Используется в хлебопекарной промышленности для темных сортов хлеба, как заменитель карамельного солода в пивоваренной промышленности и при производстве безалкогольных напитков
Состав
Солод пивоваренный ячменный светлый, солод ячменный карамельный, вода
Органолептические показатели:
Внешний вид
Вязкая, густая жидкость без сторонних примесей, не свойственных данному продукту
Цвет
Темно-коричневый
Вкус и запах
Кисло-сладкий, солодовый, с незначительной горчинкой. Присутствует аромат карамели
Физико-химические показатели:
Массовая доля сухих веществ, %
не менее 73,0
Кислотность, см3 раствора гидроксида натрия концентрацией 1 моль/дм3 на 100г продукции
не более 40,0
Массовая доля редуцирующих сахаров в пересчете на мальтозу, %
не менее 60,0
Цвет, единиц ЕВС (в пересчете на 100 % сухих веществ)
не менее7 500,0
Цвет сусла с содержанием сухих веществ 11,0%, единиц ЕВС
не менее 825,0
Сторонние примеси
не допускается
Цвет сусла с содержанием сухих веществ 11,0%, см3 раствора йода с молярной концентрацией 0,1 моль дм3 на 100 см3 воды
не менее 120,0
Полнота осахаривания
полное
Питательная (пищевая) ценность на 100 г продукта:
Энергетическая ценность:
1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал)
Жиры:
0 g (г)
Углеводы:
57 g (г)
Из них:
Сахара
57 g (г)
Белки
3,5 g (г)
Соль
0 g (г)
Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.