Store

Экстракт Ячменно-солодовый №6

Артикул 17833
840.00грн.
На складі
1
Деталі товару
Продукт виготовлений з суміші солоду житнього ферментованого, солоду ячмінного та жита, згідно
ТУ У 15.8-32671885-001:2011.

ЯЧМІННО-СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ

ЯСЕ-6

Призначення

Використовується в хлібопекарській промисловості для темних сортів хліба, як замінник карамельного солоду в пивоварній промисловості та у виробництві безалкогольних напоїв

Склад

Солод пивоварний ячмінний світлий, солод ячмінний карамельний, вода

Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд

В’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту

Колір

Темно-коричневий

Смак та аромат

Солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів

Фізико-хімічні показники:

Масова частка сухих речовин, %

не менше 73,0

Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

не більше 40,0

Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, %

не менше 60,0

Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин)

не менше 7 500,0

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС

не менше 825,0

Сторонні домішки

не допускається

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води

не менше 120,0

Повнота оцукрювання

повне

Поживна харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал)
Жири: 0 g (г)
Вуглеводи: 57 g (г)
З них:
Цукри 57 g (г)
Білки 3,5 g (г)
Сіль 0 g (г)


Збережіть цей продукт на потім