Store

Eкстракт житньо-солодовий

Артикул ЖСЕ
₴87
від 72 грн за килограм
Фасування (з вартістю тари)
На складі
1
Відгуки покупців
Відгуки лише від перевірених покупців
Поки немає відгуків. Ви можете придбати цей товар і залишити відгук про нього.
Eкстракт житньо-солодовий
Деталі
Продукт виготовленний з суміші солоду житнього ферментованого, солоду ячмінного та жита, згідно
ТУ У 15.8-32671885-001:2011.
Високий вміст натуральних ароматичних, фарбувальних та смакових речовин в екстракті значно поліпшує якість хлібобулочних виробів. Житньо-солодові екстракти мають високу біологічну активність з високим вмістом вуглеводів, амінокислот, мінералів та інших життєво необхідних поживних речовин.

100% солодові екстракти, отримані шляхом екстрагування суміші солоду житнього ферментованого і солоду ячмінного світлого та жита з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 70% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.

ЖСЕ – використовують у виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів.
Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час залишкової ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корки, продовжує термін придатності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає добре розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, добрий смак та насичений темно-коричневий колір.

Поживна (харчова) цінність на 100г продукту

Назначение

Используются в хлебопекарной промышленности и в пивобезалкогольной промышленности —как сырье для производства кваса

Состав

Ржаная мука (рожь), солод ржаной ферментированный, солод пивоваренный ячменный светлый, вода

Органолептические показатели:
Внешний вид

Вязкая, густая жидкость без сторонних примесей, не свойственных данному продукту

Цвет

Темно-коричневый

Вкус и запах

Кисло-сладкий, солодовый, с незначительной горчинкой. Аромат ржаного хлеба

Физико-химические показатели:

Массовая доля сухих веществ, %

не менее 70,0

Кислотность, см3 раствора гидроксида натрия концентрацией 1 моль/дм3 на 100г продукции

не более 40,0

Массовая доля редуцирующих сахаров в пересчете на мальтозу, %

не менее 50,0

Цвет, единиц ЕВС (в пересчете на 100 % сухих веществ)

не менее 3 000,0

Сторонние примеси

не допускается

Питательная (пищевая) ценность на 100 г продукта:
Энергетическая ценность: 1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал)
Жиры: 0 g (г)
Углеводы: 57 g (г)
Из них:
Сахара 57 g (г)
Белки 3,5 g (г)
Соль 0 g (г)