ЯСЕ-2 використовується для повної або часткової заміни солоду при виробництві світлих сортів пива, дистилятів (віскі та ін.), в хлібопекарній та кондитерській промисловості.
Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Склад: солод ячмінний, вода. Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 57 г. Енергетична цінність 100 г продукту: 242 ккал.
Масова частка редукуючих цукрів(у перерахунку на мальтозу) не менш ніж 60%.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення. Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»