Ячмінно-солодовий екстракт №3
ТУ У 15.8-32671885-001: 2011
Тара : пластик нетто, 3.0 кг(відро) , 5.0 кг(відро) , 6.5 кг(каністра), 20 кг(відро), 25 кг(відро), 28 кг(каністра)
ЯСЕ-3 використовується для повної або часткової заміни солоду при виробництві світлих сортів пива, дистилятів (віскі та ін.), в хлібопекарній та кондитерській промисловості.
Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Склад: солод ячмінний, вода.
Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 57 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 242 ккал.
Фізико-хімічні показники: |
|
Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 16,0 |
Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, % |
не менше 60,0 |
Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин) |
не більше 220 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС |
не більше 24 |
Сторонні домішки |
не допускаються |
Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натріюз молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 2,0 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води |
не більше 1,8 |
Повнота оцукрювання |
повне |
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»