Store

Ячмінно-солодовий екстракт №4

Артикул 12839
62.00грн.
На складі
1
Деталі товару

ТУ У 15.8-32671885-001:2011

Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та мучних виробів – печива, крекерів, пряників; продуктів екструзійної технології – сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки; заморожене тісто (піца та ін.), та як сировина для виробництва безалкогольних напоїв та темного пива.

СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерензлакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.

Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.

Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода

Органолептичні показники:

Зовнішній вигляд

в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту

Колір

від світло-коричневого дотемно-коричневого

Смак та запах

солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів

Розчинність у воді

при розведенні екстракту у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція і осад, об’ємна доля якого не більше 10,0% до об’єму


Фізико-хімічні показники:

Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

не більше 16,0

Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, %

не менше 60,0

Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин)

не більше 600,0

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС

не більше 65,0

Сторонні домішки

не допускаються

Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натріюз молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

не більше 2,3

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води

не більше 6,0

Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»

Збережіть цей продукт на потім