Ячмінно-солодовий екстракт №6 (ЯСЕ-6)
ТУ У 15.8-32671885-001:2011
Тара : пластик нетто, тільки 14 кг(каністра)
СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерен злакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.
Ячмінно-солодовий екстракт №6 – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Використовується в кондитерській (шоколадні кондитерські вироби, заміна какао-порошку, житні та житньо-пшеничні сорти хліба.), хлібопекарській, пивоварній промисловості для виробництва темних сортів пива.
Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода
Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту Колір темно-коричневий Смак та запах кисло-солодкий, солодовий, з гіркотою. Присутній запах житнього хліба
ЯЧМЕННО-СОЛОДОВЫЙ ЭКСТРАКТ
ЯСЭ-6
Назначение |
Используется в хлебопекарной промышленности для темных сортов хлеба, как заменитель карамельного солода в пивоваренной промышленности и при производстве безалкогольных напитков |
|
Состав |
Солод пивоваренный ячменный светлый, солод ячменный карамельный, вода |
|
Органолептические показатели: | ||
Внешний вид |
Вязкая, густая жидкость без сторонних примесей, не свойственных данному продукту |
|
Цвет |
Темно-коричневый |
|
Вкус и запах |
Кисло-сладкий, солодовый, с незначительной горчинкой. Присутствует аромат карамели |
|
Физико-химические показатели: | ||
Массовая доля сухих веществ, % |
не менее 73,0 |
|
Кислотность, см3 раствора гидроксида натрия концентрацией 1 моль/дм3 на 100г продукции |
не более 40,0 |
|
Массовая доля редуцирующих сахаров в пересчете на мальтозу, % |
не менее 60,0 |
|
Цвет, единиц ЕВС (в пересчете на 100 % сухих веществ) |
не менее7 500,0 |
|
Цвет сусла с содержанием сухих веществ 11,0%, единиц ЕВС |
не менее 825,0 |
|
Сторонние примеси |
не допускается |
|
Цвет сусла с содержанием сухих веществ 11,0%, см3 раствора йода с молярной концентрацией 0,1 моль дм3 на 100 см3 воды |
не менее 120,0 |
|
Полнота осахаривания |
полное |
|
Питательная (пищевая) ценность на 100 г продукта: | ||
Энергетическая ценность: | 1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал) | |
Жиры: | 0 g (г) | |
Углеводы: | 57 g (г) | |
Из них: | ||
Сахара | 57 g (г) | |
Белки | 3,5 g (г) | |
Соль | 0 g (г) |
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.