Store

Cолодові екстракти

Екстракти — це ефективність. Один із самих складних аспектів чистозернового пивоваріння—це початкова густина сусла, яка визначає, скільки алкоголю буде у майбутньому пиві і в цілому його загальний профіль. У той час як затирання солоду є складним і частково непередбачуваним процесом, екстракти завжди забезпечують передбачувану кількість зброджуваних цукрів.

Екстракти — це швидкість. Використання солодових екстрактів дозволяє пропустити самий трудомісткий і складний етап виробництва напоїв на основі зернової сировини—затирання солоду

Екстракти — це компактність. Оскільки процес затирання солоду може бути пропущеним, кількість обладнання значно скорочується.

ЯЧМІННО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ (ЯСЕ-2, ЯСЕ-3, ЯСЕ-4, ЯСЕ-5, ЯСЕ-6, ЯСЕ- «карамельний»,ЯСЕ«оксамитовий»)

100% солодові екстракти, отримані шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.


ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ (ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)

продукти виготовленні з суміші солоду житнього ферментованого, солоду ячмінного та жита, згідно ТУ У 15.8-32671885-001:2011. Високий вміст натуральних ароматичних, фарбувальних та смакових речовин в екстракті значно поліпшує якість хлібобулочних виробів. Житньосолодові екстракти мають високу біологічну активність з високим вмістом вуглеводів, амінокислот, мінералів та інших життєво необхідних поживних речовин.

ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра – використовують у виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів. Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час залишкової ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корки, продовжує термін придатності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає добре розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат , добрий смак та насичений темнокоричневий колір.

ПШЕНИЧНО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ (ПСЕ, ПСЕ-охмелений)

– продукти, виготовлені із суміші пшеничного солоду та солоду ячмінного світлого згідно ТУ У 15.8-32671885- 001:2011. Мають високу біологічну активність з високим вмістом амінокислот, вуглеводів, мінеральних речовин. Продукти недіастатичні.100% солодові екстракти, отримані шляхом екстрагування суміші пшеничного солоду і солоду ячмінного світлого з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму. ПСЕ – використовують у виробництві пшеничних, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів. Використання у пивоварній, безалкогольній та алкогольній промисловості :

  • у пивоварінні як основна сировина для виробництва пшеничного пива;
  • є сировиною для виробництва світлого квасу
  • а також — це сировина для міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин і т.д.

Фільтр